Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Lulu x Shake

Den 16-01-2017 blev der født 1 enkelt hanhvalp 
Han er 8 uger og kan flytte hjemmefra den 13-03-2017.

Følg ham uge for uge på denne side 
 

Moren er Dream Of Labradors' The Only One (Lulu)


Faren er Drumbeat Shake www.drumbeat.dk 
 
 
 
 
Hvalpens 8. leveuge, mandag den 13-03-2017:
Så blev den lille fyr 8 uger og vejer nu 6,8 kg. Tirsdag var han med på arbejde på Hornbæk Dyrehospita, for herefter at deltage i hvalpeaften. Her mødte han en masse forskellige hunderacer, store som små og han var rigtig dygtig til at begå sig. Han var nysgerrig, legesyg og uhæmmet <3
 
Onsdag var han med på Rismølleskolen, hvor en masse børn fald tpå knæ for ham og han blev nusset gevaldigt. Han var sikker på, at alle børnene kun var der for hans skyld!

Han har også været med på shoppetur i Maxi Zoo, hvor han tog det hele med ophøjet ro og udviste en enorm selvkontrol, trods hans unge alder!

Den udendørs hvalpekravlegård er blevet flittigt brugt de lune dage. Her er blevet leget, tumlet, undersøgt og gnasket en masse lækre ben på det kendte tæppe fra hvalpekravlegården. Et solidt tæppe som beskytter ham mod den kolde jord.

Endelig blev vores nye importeret hund, Kiki, fri for kennelhoste og kan nu lege med den lille vaps. De to har sammen fået udforsket haven og leget i haven, imens Mads har lagt terrassefliser.
 
I skrivende stund, er hans mor netop flyttet hjem til sin familie. Det er en tom fornemmelse, efter at have haft hende boende fast i 9 uger!!!
Vi krydser fingre for, at muligheden byder sig for, at vi en anden gang i fremtiden, kan lave et kuld fine hvalpe på mor Lulu.
 
Da det hele tiden var planlagt, at Lulu skulle flytte hjemmefra os i dag, hvor den lille vaps blev 8 uger, og ham først på onsdag, så valgte vi at fjerne den indendørs kravlegård allerede i fredags. På den måde skulle han lære at "begå" sig i vores hunderum, sammen med vores andre hunde. Derved ville det ikke være så svært for ham, idet Lulu flyttede, da vores andre hunde udfylder en del af tomrummet. Han har taget det rigtig pænt og putter i kurven ved Tristan <3
 
Imorgen skal han med på arbejde på Hornbæk Dyrehospital, hvor han desuden skal have foretaget sundhedstjek og vaccination. Han får en "støttepædagog" med i form af vores 1 årige tæve Choko, som skal have foretaget røntgen.
Han har været en del ude og køre i bil og gå i snor, og han er blevet rigtig god til det. Han er også ved, at have en god forståelse for renlighedsprocessen og kan holde sig en del indenfor. Endvidere er han blevet rigtig god til at kende sit navn og komme når vi kalder.

Alt i alt en lille fyr, som vi er godt tilfredse med og vi ønsker ham alt held og lykke i hans nye familie <3
Heldigvis skal han ikke langt væk, men til en familie her i Randers, så vi kommer forhåbentlig til at se ham en del i fremtiden. og hvis alt går efter planen, så skal han i fremtiden være far til 1-2 kuld i vores kennel :))
Hvalpens 7. leveuge, mandag den 06-03-2017:
Vægten er nu 5,5 kg., hvilket er en meget passende vægt for alderen. 
Nu lakker det mod enden og den begge fyr har igen haft en travl uge ;)

Han er blevet rigtig god til at gå i sele og snor. Han føler fint med (uden Lulu) og er ikke utryg ved noget. Han har endda fået set en del trafik. Når bilerne suser forbi, så stopper han op og i agttager, uden at virke bange. 

Han har været med en tur i Fussingø skov på tur. Han drønede rundt og havde den største fornøjelse :) Det var dog svært, at tage billeder af ham uden fartstriber...haha!

Om aftenen skal der underholdning til, og køkkenet bliver fyldt med aktivitetslegetøj med foder i. Han går på det med krum hals! Balancepuder, vippebræt, tunnel og paraply blev afprøvet uden det mindste tøven. Faktisk var det så spændende, at paraplyen blev slæbt tværs igennem hele huset op til flere gange. 

I weekenden har han været ude og besøge hans nye familie og det gik rigtig godt <3
I weekenden har han og Lulu også været hjemme hos Lulus familie. det meste af en dag. Han har alt i alt fået en masse gode oplevelser :)
Hvalpens 6. leveuge, mandag den 27-02-2017:
Han vejer nu 4,7 kg. og er stor for sin alder, men uden at være for tyk nu.
Det har været en meget travl uge for den lille fyr, som har oplevet en masse nye ting.

Han har været med på arbejde på Hornbæk Dyrehospital, hvor han fik mødt en masse fremmede hunde af forskellige racer. Han var ikke ovenud imponeret over dem, da de ikke lignte de Labradors, som han var vant til at omgåes ;) Men dermed større grund, til at komme ud. Han drønede rundt på dyrehospitalet og fik undersøgt mange ting. Da han endelig blev træt, faldt han i søvn i døråbningen til kontoret, og så måtte personalet ellers hoppe over, for han havde ikke tænkt sig at flytte sig.
Han har også været med på besøg i vuggestuen og børnehaven. Han var sikker på at alle børnene var til kun for ham! Nogle af børnene var ganske vilde, men det lod han sig bestemt ikke påvirke af - man er vel vant til børn ;))

Han har også været ude og gå sin første tur i sele og snor og nøj, hvor var han bare dygtig! Han føler pænt med uden piv eller klynk og han tager det hele i stiv pote.
Han er desuden ganske dygtig til, at gøre sig ren udenfor.

I weekenden var hvalpen og Lulu på visit i nogle timer hos Lulus familie <3 Det gik simpelthen SÅ godt og var en skøn oplevelse for Viggo. Lulu nød at komme hjem til sin familie, og viste stolt guldklumpen rundt i have og hjem.  

I weekenden har Viggo også været hjemme og besøge hans nye familie. For første gang havde han ikke mor Lulu med som støtte og tingene var til tider liiiidt overvældende. Det var mange nye indtryk, som krævede en god lang lur at bearbejde :)

Han omgåes dagligt vores andre 4 Labradors og han har stor glæde af deres forskellige personligheder. De har forskellige aldre og takler ham på hver sin måde, hvilket hjælper ham med at udfærdige sine sociale kompetencer.
 
Hvalpens 5. leveuge, mandag den 20-02-2017:
I denne uge vejer han ca. 3,8 kg. Nu er derkommet mere facon på ham og han er blevet en rigtig lille hund! ;)

Han er vokset meget og nu kan han selv hoppe over kanten fra hvalpekravlegården og ud på det glatte køkkengulv, som ikke længere er en hindring for hans fysiske udfoldelse ;)

Efter han blev chipmærket i sidste uge med snuden i en dåse tun, så har maden vakt hans interesse og han spiser nu fast 2 måltider om dagen (disse vil dog blive til 3 fra næste uge af).

Hver dag er han udenfor og lege - bare lige i 10 min nogle gange om dagen, for at opleve lidt, men ikke i så lang tid, at han kommer til at fryse. Han har et dejligt stort mod på alle de nye ting, ligesom vores hvalpe altid har :)

Hver gang han har spist eller drukket, leget eller sovet, så bliver han taget med udenfor, for at gøre sig ren. Man må sige, at han til fulde har forstået renlighedskonceptet, da det er det første, han gør når han kommer udenfor.
Endvidere sørger vi hele tiden for, at holde et meget rent og tørt miljø i hans hvalpekravlegård, så han ikke oplever, det er okay eller lige meget, at gøre sig ren indenfor, for bare at færdes i det bagefter. Vi påvirker ham/giver ham en præference for, at være renlig indenfor og gøre sig ren udenfor og taget i betragtning af, at han netop kun er 5 uger gammel, så går det altså bare rigtig godt!!!
Vores hvalpe lærer altid, at gøre sig rene på både græs, sand og grus, så der ikke bliver problemer med renlighedstræningen i det nye hjem, fordi de har præference for kun at gøre sig rene på bare en slags underlag.

Han har været med ude at køre bil for første gang. Lulu var hos ham under hele turen og der blev ikke sagt den mindste lyd! 
Forud for turen var de luftet godt af, så han var dejlig træt. Hvalpe med overskudsenergi vil nemlig også give en kraftigere reaktion i en ny eller potentiel presset situation, som første køretur evt. kan være. 

Den lille vaps er hjemmets centrum og han tumler og leger både med kattene, den lille Chihuahua Huni samt de store hunde.  
Selv store Tristan på 6 år eeeeeelsker hvalpe! Han smider sig meget gerne ned, så de kan kravle rundt på ham. 
Adfærdsundersøgelser lavet af hunde psykologen Anders Hallgren har vist, at hanhvalpe som opvokser med en fornuftig hanhund med godt temperament, får lettere ved at omgås andre hanhunde i sit voksne liv (altså uden hankøns aggression). Og man må sige at Tristan kun har positive ting at lære fra sig!

I denne uge har vi arbejdet med tilvænning af sele, så han er klar til at komme med på tur i næste uge. Ud over at han føler selen den klør lidt, så har han taget det rigtig pænt.
Vi anbefaler ALTID, at man anvender sele!!!

I en undersøgelse lavet af den kendte svenske hundepsykolog Anders Hallgren fra 1994 (”Rygproblemer hos hunde”) fandt man at 63% af hundene i undersøgelsen havde problemer med ryggen. I 91% af de tilfælde hvor man havde anvendt ryk og hug i linen, havde hundene skader i nakken!

Af hundene med skader/smerter havde 55,33 % adfærdsproblemer. Heraf var ca. 42 % udfarende, det vil sige aggressive eller stressede.
Når en lille hvalp vil hilse på fremmede mennesker og hunde, så hopper den frem i snoren og op på bagbenene, idet den vil have ansigtskontakt. Via denne handling får den ofte ryk i nakken via halsbåndet, som kan give den skader der svarer til piskesmæld. 
Ved at bruge sele mindsker man risikoen for, at hunden får nakkeskader. En sele er mere skånsom, da trykket fordeles over bringen og skuldre - ikke kun halsen/nakken. Et træk i linen vil derfor være mere skånsomt for hunden. Nakke smerter kan lede til en masse håndterings konflikter mellem hund og ejer og fjerne hundens lyst til at gå tur. 
Hvalpens 4. leveuge, mandag den 13-02-2017:
I denne uge vejer han 3 kg.
Hvalpen er ved at have en alder nu, hvor han er mere aktiv. Han leger og tumler mere og mere, samtidig med at han gøer og knurre for at udvikle hans sociale kompetancer. 
Han er også ved at have fået tænder, og er blevet bedre til at stå fast på det glatte gulv.
Han kommer godt omkring og undersøger huset og de har fået en masse spændene legetøj til at udfolde sig med. Blandt andet har han fået han "grønne skal", som er et stykke sanselegetøj, som oprindelig er lavet til børn, men som også er ganske udmærket til hvalpe. Udformingen af den er ikke til noget bestemt formål, men kun til at udvikle individet kreativt. I denne uge er den blevet brugt til at sove i. 
Han har desuden fået en balancepude med knopper og et vippebræt - alt sammen til at fremme hans motoriske udvikling og til miljøtræning. 
 
I denne uge er han blevet chipmærket med et id nummer. Vi foretrækker altid at gøre det i denne leveuge, da hvalpen i større eller mindre grad får en frygtperiode omkring 6. leveuge (den kan sammenlignes med den frygtperiode, som nogle børn får omkring 8. måned). Ved at chipmærke tidlig, så har han endnu en ringe hukommelse samtidig med at vi undgår, at skabe et traume i den sensitive periode omkring 6. leveuge. 
Han stod med mulen godt begravet i en portion tun, idet han fik sin micro chip indført med en stor kanyle og han bemærkede det knap.

I denne uge har han også fået sin første ormekur, hvilket bestemt ikke smagte ham og han skar en gevaldig grimasse! ;) 

Hver dag får han en masse hygge, omsorg og håndtering. Han logre lystigt med sin lille hale, når han bliver nusset og er især rigtig glade for vores 3 små børn. 
I forbindelse med håndteringen får han trænet, at blive nusset blandt andet omkring poter og ører, så han får tillid til dette. I den forbindelse har han igen fået klippet negle.

Nu er han blevet så stor, at han sidst på ugen har været udenfor for første gang. Han fik et brugt tæppe fra idenfor med udenfor, da det giver tryghed samt beskytter ham mod kulden fra jorden jorden. Men han sad ikke længe på tæppet!
Han var meget nysgerrige da han kom udenfor første gang, men han havde dog mor Lulu med, så han kunne søge tryghed. 

Hvalpens 3. leveuge, mandag den 06-02-2017: 
Hans vægt er nu 2,33 kg. og han vokser utrolig godt. Han er vokset ud af grøntsagsvægten og er nu på babyvægten.

Trods hans vægt er han fortsat godt med i hans motoriske udvikling og kan sagtens komme omkring på alle 4 poter, når han kan stå fast på underlaget. Det glatte gulv er endnu en prøvelse for ham. Hver dag kommer han ud af kravlegården og ud på et tæppe, for at lege med vores børn, andre hunde samt udforske hjemmet. Det glatte gulv er endnu lidt en prøvelse for ham, men det skal nok snart blive bedre. Det glatte gulv er er god træning af hans muskler og motorik. Han bliver tilvænnet flere forskellige slags underlag, som en del af hans miljøtræning. Hunde som ikke har lært det i hvalpestadiet, kan let udvikle angst over for glatte gulve senere hen i livet!

Når man ligger nede ved ham, kommer kan glad én i møde med logrende hale. Halen er næsten mere sikker end benene på dette stadie ;)

Han har fået mange bamser ned i kravlegården, som han også er begyndt at bide og og forsøge at lege med. Han knurre, brommer og kommer med de første små bjæf, som han nærmest selv bliver helt forskrækket over ;)
Bamserne bruger han desuden til at putte tæt med og de giver ham følelsen af nærhed, som han skulle have haft fra søskende. 
Bamsen som ligner et pindsvin, får han med ud i det nye hjem ved 8 ugers alderen, som skal være en "nusseklud", der giver tryghed i starten.

Når han dier hos Lulu, så "bokser" vi lidt til ham - sådan at forstå, han får lidt modstand ved mælkebaren, som han ville have fået ved søskende. Det kan nemlig ikke gå, at han vokser op og tror, at alting bare er lige til og første gang han så møder den første og mindste forhindring i livet, så kan han ikke rumme det. Derfor skal han hærdes og tilvennes den lette stress, for at lære at takle det senere hen. 

Første gang vores tæve Thia (hans partner en dag i fremtiden, hvis alt går som vi planlægger, ønsker og håber) mødte ham ude på gulvet, var i starten af ugen, og hun tog ham straks til sig! Hun ydede en stor omsorg og var meget optaget af at nusse og pusse ham. Det er altid rart for den lille fyr, at få lidt ekstra omsorg <3
Han færdes dagligt sammen med hjemmets andre hunde og katte og det går simpelthen SÅ godt. Han skal nok få udviklet sine sociale kompetencer. 
 
I denne uge er vi begyndt at afspille lyd CD'er for ham. Disse CD'er skal være med til at forebygge, at han bliver bange for nye, skarpe eller pludselige lyde senere hen. På bare en af CD'erne er der 48 forskellige lyde, f.eks. torden, fyrværkeri dyrelyde, huslige lyde, trafik, værktøj, børn, klokker. 
Husk at lydtræning skal fortsættes i det nye hjem og endvidere holdes ved lige igennem hele hans liv. Der medfølger 2 forskellige lyd CD'er fra os, når han flyver fra reden om 5 uger. 
Hvalpens 2. leveuge, mandag den 30-01-2017: 
Den lille fyr udvikler sig rigtig godt og vejer allerede 1,6 kg.!!! Til sammenligning vejede vores sidste kuld, med 10 hvalpe i, fra 750-1140 gram!
Trods hans kampvægt, er han begyndt at rejse sig op på alle fire ben, og han kommer efterhånden godt omkring i hvalpekravlegården - selvom han endnu ikke har åbnet øjnene helt. 
Indtil 3. leveuge har hvalpe desuden ingen nævneværdig hukommelse, men kan selvfølgelig påvirkes af gentagne duftpåvirkninger og stress.

Dagen hvor han begyndte at åbne sine øjne, bemærkede vi i første omgang, at han var lidt urolig og kom med lidt klynkende lyde, hvilket vi aldrig havde hørt fra ham før. Vi tænker at han måske har reageret på, at han nu kunne se (og nok også høre en lille smule). 

Han har for første gang fået klippet hans negle. Mest for at han ikke river Lulu, når han dier hos hende, men også for at starte den tidlige tilvænning til håndtering. 

I starten af denne leveuge har han fået sit allerførste halsbånd på. Ved at give en hvalp halsbånd på så tidlig, opvokser den med det, som om det er en hel normal del af den. Omvendt så kan det være en meget negativ oplevelse for en hvalp, at få sit første halsbånd på som 8 uger gammel, hvor den samtidig skal opleve skiftet til nyt hjem osv.! 
Hvalpens 1. leveuge, mandag den 23-01-2017:
Så blev guldklumpen allerede 1 uge gammel og han vokser helt utrolig godt. Han har mere end fordoblet sin fødselsvægt og vejer i dag 940 gr.! 

Han har endnu ikke åbnet sine øjne eller ører (det kommer først i nøste uge), men alligevel kan han sagtens finde hans mor i den store kravlegård, da han kan mærke hendes varme og han har en yderst veludviklet lugtesans. 
Han er allerede i denne alder i stand til at gøre sig en masse duftindtryk - ligesom en hvalp kan kende os opdrættere i 9 år frem i tiden, uden at have haft kontakt i mellemtiden, fordi vi var hans første duftprægning. Narko-hunde og andre servicehunde duftpræges ligeledes i en meget tidlig alder.

I denne alder kan han endnu ikke gå på sine ben, så han ligner lidt en lille tyk sæl ;) Han kommer fremad ved at trække sig med forbenene, imens bagbenene hænger efter ham. 

Lulu er en rigtig god mor og ovenud omsorgsfuld! Han får ikke meget fred til at ligge selv, før hun kommer og tager ham i munden, for at tage ham med over i et hjørne og hygge. Han bliver nusset og pusset efter alle kunstens regler <3

Lulu er desuden yderst tolerant og rolig! Normalvis ønsker en tøve ikke, at andre hunde kommer i nærheden af de nyfødte den første uge til to. Men ved et øjebliks uopmærksomhed, fra vores side af, var Lulus lillesøster, Mavis, fluks oppe i hvalpekravlegården ved Lulu! Lulu lod sig slet ikke påvirke og var bare travlt optaget med at vaske den lille guldklump, imens Mavis fik lov til at snuse til ham. Siden da har hjemmets 5 andre hunde også fået lov til at komme på besøg ved siden af hvalpekravlegården og Lulu nyder bare selskabet. 

Når han dier mælk, så ser man hvordan han pumper med forpoterne og slår med snuden ned i Lulus dievorter - dette for at få mælken til at løbe. Heraf udspringer den tikke-adfærd, som vi ser senere hen ved vores hunde; de "giver pote", altså slår med forpoten for at få noget af et individ, hvilket kan være mad såvel som kontakt. Og ligeledes udøver nogle hunde "snudepuf". 

Hver dag gøres der rent i fødekassen og det store isolerende uldtæppe (vetbed) bliver udskiftet. Imens bliver han lagt på det let kølige køkkengulv. Ved at han mærker det anderledes underlag - frem for uldtæppet i fødekassen - oplever han en let stresspåvirking. Men denne lette stresspåvirkning er kun kortvarrig og dermed positiv, idet den udruster hvalpene i en tidlig alder til, at forholde sig til stress og uvante situationer. 
Hver dag bliver der ligeledes lavet små lette tryg imellem hans trædepuder (naturligvis ikke noget der gør ondt!!), med en lille fingerspids, for også at tilvænne et let stressniveau.
Det giver gode og afbalanceret hunde på lang sigt, når denne udvikling fortsættes sammen med en god socialisering. Endvidere fremmer det den motoriske udvikling. 


Med små børn er der altid gang i vores hjem, og det er vores hunde helt vante til og trygge ved. Vores hvalpe bliver generelt udrustet til at være en del af en familie, lige fra de er helt små. Vores børn og katte færdes frit omkring fødekassen, hvilket er okay med Lulu og hun kan sove fra det meste. Kattene holder gerne Lulu og den lille hvalp ved selskab i kravlegården. 

Han bliver dagligt nusset forsigtigt, så de kan vænne sig til håndtering.

Allerede nu kan man se at han drømmer, når han sover, for han giver en masse små spjæt. Da han endnu er både døv og blind, så kan han ikke have meget at drømme ud fra, så det kan kun være fødslen, moren og håndteringen, som giver ham drømme. Sjovt at se i denne alder ;)
Lulus fødsel, mandag den 16-01-2017:
Lulu kom til os ca. en uge før fødsel.
Hendes kropstemperatur faldt til 37,1 grader søndag aften, hvor hun også begyndte at puse lidt - dette er opblokningsfasen, hvor hendes krop gør sig klar til fødsel. Både Lulus mor og mormor har gjort dette et døgn før den aktive fødsel gik i gang, så vi vidste godt, hvad klokken var slået. 
Mandag aften begyndte Lulu at lægge an til at presse og vi kontaktede straks hende ejer, Rikke, som deltog. Lulu var godt tilpas med at vi begge var til stede.
Lulus veer blev aldrig ret kraftige, så vi gav hende vestimulerende at nogle omgange, for at hjælpe den første hvalp på vej; en fin og stærk hanhvalp på 400 gram, som kom til verden omkring kl. 21:15.
Efter 3 timer og yderligere vestumulerende medicin, let "motion" var nummer to hvalp stadig ikke kommet til verden. Via Lulus skedeåbning kunne vi mærke hvalpen langt opppe og mærke, at der var hul på fostersækken - dermed kunne vi stikke en finger i dens mund og mærke rundt om dens hoved og fik hurtigt en fornemmelse af, at den desværre var død. Kl. 24:00 kørte vi til kejsersnit på Hornbæk Dyrehospital, hvor den døde hvalp blev hjulpet til verden. 
Kl. 02:30 var vi færdige med kejsersnittet og 15 minutter herefter var Lulu på benene og klar til at gå hjem!
Hun hoppede selv op i bilen med en smule støtte, mens hvalpen blev holdt varm under vores tøj af vores egen kropsvarme. 

Da vi kom hjem blev Lulu lagt ind i kravlegården med sin solo hvalp, hvor en af hjemmets mange katte (race: Sibiriske katte) lagde sig til at sove sammen med Lulu. 
Vi sover desuden altid hos vores tæver, når de har nyfødte hvalpe i 1-2 uger efter fødslen, samt holder fri fra arbejde. 
 
Efter et par timers søvn var der intet at mærke på Lulu! Hun har ikke et split sekundt ladet sig mærke med kejsersnittet, men vi har naturligvis også sørget for, at hun fik både antibiotika og smertestillende. 

Som de fleste andre tæver, er hun lidt småt spisende efter fødslen, så hun bliver forkælet med ekstra dåsemad fra Royal Canin, oven i hendes hvalpefoder. 

Lulu og den lille solo hvalps kravlegård er placeret i vort hjems mest centrale rum, nemlig vores køkken-alrum, og her vil hvalpen være i alle sine 8 uger hos os - tæt på familien. Når vi er hjemme vil den være i hele huset med vores andre hunde, katte og 3 børn, men om natten og når den skal være alene, vil den være i hvalpekravlegården. 
Lulus drægtighed:
Da Lulu jo ikke er ejet af os, har kun kun været hos os med jævne mellemrum i løbet af drægtigheden. Lulu er en meget afbalanceret, selvsikker og trives godt i begge vores familier - på intet tidspunkt har hun vist tegn til at være mærket af vores lille "deleordning". Når hun kommer ind i vores hjem, er hun straks en del af familien og hundeflokken, som om hun hele tiden har været her. 

Ca. 4 uger efter, at Lulu var blevet parret, den 15. december, valgte vi at få foretaget en drægtighedsscanning på Hornbæk Dyrehospital, for at få bekræftet hun var drægtig. Desværre kunne vi umiddelbart kun se 2 hvalpe på scanningen, men da en scanning ikke med sikkerhed kan forudsige antallet af hvalpe, valgte vi at få foretaget et røntgenbillede af hendes drægtige mave den 2. januar, altså kort tid før forventet termin. 
Desværre bekræftede røntgenbilledet, at der kun var to hvalpe i Lulu. 

Ud over at Lulu lagde mælk ned, så blev hun ikke synlig drægtig.

Normalvis gør vi en fødekasse klar til vores drægtige tæver, men da Lulu kun ventede 2 hvalpe, valgte vi at springe fødekassen over og tage kravlegården i brug (denne kan gøres væsentlig større, end den er på fødselstidspunktet!). 


Stamtavle:

Denne hvalp er opdrættet efter Dansk Kennel Klub & Dansk Retriever Klubs avlsanbefalinger. 
 
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk