Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Macy x Tristan 2

   Labrador hvalpe

Den 01-05-2013 blev der født 7 dejlige hvalpe; 4 tæver & 3 hanner. 
De er klar til nye hjem den 26-06-2013 (uge 26).
 

Vores smukke gule tæve Macy Dream Of Labradors Love Fire 

har fået hvalpe med



vores egen sorte hanhund Tristan (Silronray's Great Pretender),
som vi har importeret fra Frankrig.

Læs mere om vores hunde på deres egen side.

Disse to hunde har også haft hvalpe sammen i 2012. 
Se kuldet her. 

 
De 7 hvalpe er:
Sort tæve: Dream of Labradors' She's On Fire
Sort tæve: Dream of Labradors' Light My Fire
Sort tæve: Dream of Labradors' Emotional Fire

Sort tæve: Dream of Labradors' Soul On Fire
Sort han: Dream of Labradors' Play With Fire
Sort han: Dream of Labradors' Strange Fire
Sort han: Dream of Labradors' Catch Fire

Følg vores hvalpe uge for uge via hjemmesiden, 
hvor vi vil opdater med tekst og billeder af hvalpene.

OBS! Vi holder åbent hus for de familier, som har reserveret hvalp, 
søndag den 2/6, 9/6, 16/6 & 23/6 kl. 13-16.

Når hvalpene flytter hjemmefra, får de hver en fin hvalpe sele sponsoreret af All4dogs, samt et gavekort med 10 % til køb af alt hundeudstyr i webshoppen www.all4dogs.dk

Hvalpenes 8. leveuge:
Så kom dagen, hvor hvalpene blev 8 uger og vi er sikre på deres nye familier har ventet med længsel!

Hvalpene vejer nu fra 5,3 kg. til 6,6 kg.

I denne uge har hvalpene været ved dyrlæge. De tog det bare rigtig rænt og dyrlægen roste dem :) To af hvalpene vil fortsat komme til at bruge den dyrlæge, hvor Laila er veterinærsygeplejerske, så det bliver skønt, at kunne følge hvalpene ekstra tæt på :) 
Hvalpene har også fået deres 2. ormekur.  

Hvalpene er nu trygge ved alt i vores omgivelser og de render lystigt omkring. Endnu har vi aldrig mødt noget, som kunne få dem til at tøve. De har et stort gå på mod! Det er et godt kuld med en stabil psyke. 
De leger godt med vores voksne hunde og Tristan er bare en fantastisk far. Han udviser et perfekt kropssprog over for hvalpene, og hjælper med at forme deres fremtidige adfærd.

De har i denne uge haft aktiveringslegetøj med foder i hver dag. Nøj, det syntes de var spændende. LEGETØJ MED MAD I :) Nam nam... man er vel en Labrador :)
Det er super godt for hvalpene, at bruge tid og energi på, at finde ud af, hvordan de skal få foderet ud.

I denne uge har vi brugt en del tid på at skille hvalpene fra hinanden og mor Macy. Vi har gjort det for, at udruste dem til at stå på deres egne ben, så de ikke bliver helt slået ud, når de flytter hjemmefra. De virker til at være trygge ved at være alene.

De har kørt en del i bil, men på den korte tid de er i vores kennel, kan vi ikke nå at lære dem det. Vi kan kun give dem et godt indtryk af det, så de ikke får et chock den da de bliver afhentet hos os. Således er det også lettere for den nye familie, at lære dem det, da de kun har haft positive oplevelser med bil indtil nu. 
Hvalpene kan naturligvis godt fornemme, når de kommer i en fremmede bil og vil derfor reagere anderledes, end de gør i vores bil. 

Vi har desværre haft en del dage med kedeligt vejr. Så i denne uge er der blevet guffet en del kødben og griseøre. Så er der godt nok ro over flokken! :)

I deres tid hos os, har de ud over hjemmets lyde og de skud vi har affyret, været vante til en lydcd. Alt dette har bevirket. at hvalpene er så godt som lydimmune over for stort set alt nu! Det kan anbefales at spille en lydcd for dem, så det holdes ved lige, så de ikke bliver bange omkring nytårsaften.

Hvalpene har en god sans for renlighed nu. Når de har været udenfor i hvalpekravlegården, har de selv søgt over i et hjørne for at gøre sig rene, og ligeledes indenfor i spånerne.
Når de går i køkkenet med os, og de bliver sat ud på græsset, så gør de sig rene som det første. Det er bare med at være hurtig og få dem ud i tide.

Vi ønsker hvalpene og deres familier alt godt og held og lykke fremover!
Det er vemodigt at sige farvel, men vi håber vi ses til hvalpetræf maj 2014.

Husk at fortsætte den intensive socialisering af hvalpene indtil de er 16 uger, og husk at få dem ud og tisse i tide og utide, så de akn blive renlige inden de er 4 måneder :) Alt den kærlighed og tid i investerer i hvalpene, får i trefoldigt igen igennem hele deres liv. 

Vi håber i bliver glade for hvalpene og at de får et langt og lykkeligt liv.
Husk i altid er velkomne til at kontakte os :) Vi vil hellere end gerne høre fra jer!

Potedask fra
Mads & Laila <3 

Hvalpenes 7. leveuge:
Hvalpene vejer nu fra 4,6 kg. til 5,5 kg. Det er hannen med grøn halsbånd og tæven med beige halsbånd, som er størst. 

Hvalpene har været med ved Udbyhøj strand. Det var spændende for dem, at komme ud og lege i sandet og vandkanten, hvor de kunne pjaske lidt rundt. De syntes det var sjovt at lege med tang og kravle på klipper. 
Det var en noget anderledes oplevelse for dem, og det gav dem en masse nye indtryk. 
 
De har også været med ude og besøge vores venner hos Kennel Posters, hvor de fik lov til at hilde på deres heste. Hvalpene var meget nysgerrige og modige og rendte bare lige hen til hestene!
De fik også leget med deres dejlige og fornuftige hunde, så de kunne møde nogle nye. 
Efter em god tur på marken, kom de med ind i huset, hvor de løb frit rundt og undersøgte alt (og der var faktisk slet ingen uheld på gulvet!). Det var en rigtig god oplevelse for dem!
 
Vi har prøvet at slå en stor presenning ud, hen over hovedet på dem - men ikke engang det kunne skræmme dem. De blev bare helt vilde og hoppede rundt, for at bide i den. 
Vi brugte presenningen til at strø foder ud i, som de skulle søge efter, så de kunne prøve at søge på et anderledes underlag. 
 
Hvalpene har også været med ved Fussingø sø, hvor de igen fik lov til at bade. Det var en varm eftermiddag og der var mange badegæster, som var meget interesseret i de små søde hvalpe. Hvalpene syntes det var et sus, at så mange nye mennesker ville snakke med dem, samtidig med at de kunne drøne rundt og undersøge alt og lege.
 
Hvalpene er meget modige, frembrusende, nysgerrige og naive, så man er virkelig nød til at have et øje på hver fingerspids! Men heldigvis er de rigtig dygtige til at komme når vi kalder. 
Det er et dejligt og meget harmonisk kuld, og vi har kun fornøjelsen af dem en uge mere!
 
Desværre har vi endnu ikke modtaget hvalpenes stamtavler, så det ser ud til, at vi bliver nød til at eftersende dem til hvalpenes nye familier :(
Men vi kan dog prale lidt af, at der på stamtavlerne kommer et stempel, hvor der står noget i retning af; "Denne hund er avlet ud fra DKKs sundheds anbefalinger". :) Der er lavet en masse nye avlsregler, hvor det nu er op til en hver opdrætters egen etik og moral, hvad de egentlig vil teste for og avle på. Vi har valgt at fortsætte som førhen, ved at følge de gamle avlskrav, hvor hundene skal være testet og fri, før de indgår i avlen. 
Hvalpenes 6. leveuge:
 
Hvalpene vejer nu fra 3,70 kg. til 4,45 kg. Alle hvalpene har nu taget ca. et kg. på hver og sådan vil det fortsætte til de er 5-6 måneder gamle. 

Hvalpene bliver præsenteret for nye ting hver dag, og vi har rigtig travlt med at udruste dem til livet, inden de forlader os om ca. 2 uger! 
Som adfærdsbehandler har vi også en teori om, at hvalpe der fra en tidlig alder har fået opbygget et solidt fundament og får tillid til tingene og lærer at tage imod nye indtryk, bliver lettere at træne senere hen og ikke så let køre op i et stressgear. 

Vi har været rigtig heldige med vejret, og fordi Laila jo går hjemme på barsel, så kan de være ude og lege det meste af dagen. Det fremmer deres renlighedsproces og de er dygtige til, at søge over i et hjørne og gøre sig rene.  

Hvalpene er nu blevet flyttet ud i vores "hvalpe-rum", hvor de har fået spåner som underlag og mere plads omkring sig. På den måde har de altid et tørt underlag, og de har pladsen til at lave et toilet i hjørnet, og på den måde er de hurtigere at gøre renlige på længere sigt. 
I hvalperummet lytter de til vores lyd-cd, hvor ved de bliver vænnet til mange forskellige lyde så som fyrværkeri, klokker, torden, børne skrig, bondegårdslyde og meget mere. 
De er allerede nu ganske immune for lydene fra cden, som kun afspilles, når de er trygge ved deres mor. 

I hvalperummet har de et bur stående, som de kan gå ind og lege i. Buret er aldrig lukket (!!!), men de har godt af at lære at få et roligt forhold til et bur i en tidlig alder. På den måde bliver det lettere for dem, at lære at være i bur i bilen etc. senere hen.

Hvalpene har efterhånden lystigt indtaget vores 3 tønder land, og de udforsker højt og lavt! De er meget nysgerrige, modige og selvstændige, men heldigvis er de så glade for os, at de kommer rendende lige så snart vi kalder "kom-kom-kom" - som de jo har lært, når de skal spise. 

De er så småt ved at blive vænnet til at gå med seler på, så de kan komme på tur. De har været med ude og gå i vores lille by, og det var spændende for dem.
De har også været med i skoven, hvor de syntes det var sjovt at drøne efter Malou og undersøge det hele.
De har også været med ude og besøge vores venner, som har en tæve fra vores første kuld. Hun elsker hvalpe og de har godt af at møde fremmede voksne hunde, med et fornuftigt temperament, så de kan lære at begå sig. 
Hvalpene er meget trætte og mætte af indtryk, når de har været med på tur.  

Tæven med lyserød halsbånd har i stedet fået orange halsbånd på, så det er lettere at kende forskel på hende, og den tæve med beige halsbånd. 

Den sidste han (med mørkeblå halsbånd) er efterspurgt, og han får et par på besøg på fredag. Vi krydser fingre for at det er hans rette nye hjem. 
 
Hvalpene 5 uger gamle - opstillet:

Tæve med lilla halsbånd; Dream of Labradors' Light My Fire

Tæve med beige halsbånd; Dream of Labradors' Soul On Fire

Tæve med gul halsbånd; Dream of Labradors' She's On Fire

Tæve med lyserød halsbånd; Dream of Labradors' Emotional Fire

Han med lyseblå halsbånd; Dream of Labradors' Play With Fire


Han med mørkeblå halsbånd; Dream of Labradors' Catch Fire


Han med grøn halsbånd; Dream of Labradors' Strange Fire


Hvalpenes 5. leveuge:
Hvalpene vejer nu fra 2,85 kg. til 3,50 kg. 
 
De er ude hver dag i det gode vejr og de nyder, at drøne rundt og undersøge alt. Tænk engang at være så lille, så græs kan være så fantastisk :) De elsker at lege i det høje græs, og løber rundt med blade i munden. 
Hvalpene er meget trygge og selvsikre, og de er ikke bange for, at gå på opdagelse på egen pote.

De har fået et bade bassin i hvalpekravlegården, så de kan få et indtryk af vand, imens de er i trygge og vante omgivelser. Så er de bedre udrustet, når de skal med til stranden og/eller Fussingø sø.
Første gang de var i vandet, syntes de det var underligt at få våde poter, og de blev ved med, at løfte poterne højt. Men der gik ikke længe, før de syntes det var sjovt, at plaske rundt. 

De er ofte sammen med vores andre hunde, da de har godt af at lære, at begå sig blandt fornuftige voksne hunde, så de kan lære at snakke "hundesprog". 
Deres far Tristan nyyyyder at ligge på ryggen, imens de kravler rundt på ham. Han er rigtig sød og mild! 
Adfærdsundersøgelser har vist, at hanhvalpe som opvokser med en voksen fornuftig hanhund med et godt temperament, får lettere ved at begå sig blandt andre hanhunde som voksne. Og man må sige at farmand Tristan kun har noget godt at lære hvalpene :)
 
De får opblødt "Royal Canin Junior Large dog" foder 3 gange om dagen, og de kommer gerne når vi kalder på dem (indlært i forbindelse med fodring og bruges nu også i andre sammenhæng). 
De er også begyndt at lære at søge efter foder, så de kan få brugt deres næse, og blive godt mentalt stimuleret. 
 
Vi holdte i søndags åbent hus for hvalpekøberne til dette kuld, og hvalpene tog det rigtig pænt, at der kom så mange mennesker på én gang. Det var rigtig flot, når de er så små!
 
De har været ude og køre bil for første gang. Forinden køreturen havde de været ude og lege, så de var godt trætte - og dermed har de mindre energi til at evt. reagere negativt med, hvilket øger oddsene for en positiv oplevelse. 
Deres mor kom også med i bilen, så hvalpene kunne søge trøst hos hende. Og så blev der smidt en masse foder i bagagerummet, som de kunne ligge og hygge sig med. 
Ingen af hvalpene sagde en lyd under køreturen - de havde bare travlt med at spise og undersøge bilen! 

Hvalpene er blevet chipmærket/idmærket. Det foregik på vores havebord, med snuden dybt begravet i en skål med tun. Hvalpene er efterhånden vante til lidt af hvert, og ingen af dem opdagede, hvad der foregik, fordi de havde så travlt med at spise. 
Vi chipmærker altid vores hvalpe i en tidlig alder, så vi undgår at gøre det midt i deres frygtperiode i 7-ugers alderen, da det kan sætte livslange ar på sjælen, hvis en hvalp uheldigvis får en grim oplevelse.
De har også fået deres første ormekur - det var dog ikke lige noget de kunne lide, selvom de er madglade!

De er igen blevet præsenteret for fuglevildt i form af en due. Da en Labrador jo er en jagthund, vil vi gerne lære dem, at have interesse for den slags lige fra de er små, så det bliver lettere at træne dem senere hen mht. jagt, markprøve, spor, sweiss eller andet.

Hvalpene er blevet stille op, så man rigtig kan se, hvor fine de er. Vi går nu og gør os de sidste overvejelser, for at være sikre på, at have fordelt hvalpene rigtigt. De vil blive fordelt på deres familier senest på lørdag, så hver familie ved, hvilken hvalp der er deres, når de kommer til åbent hus på søndag :) 

- Den sorte han med mørkeblå halsbånd, er endnu ikke lovet væk. Han sælges til halv pris pga. overbid.
Læs tekst om ham ved uge 4!
Hvalpenes 4. leveuge:
Hvalpene vejer nu fra 2,25 kg. til 2,76 kg.
Et par dage efter, at hvalpene fik udvidet fødekassen med en kravlegård,
kunne vi allerede tydeligt se, at de søgte ud i kravlegården for at gøre
sig rene. Selvfølgelig har de stadig uheld i kassen, men der er langt
mere på tæppet i kravlegården. Deres renlighedsproces starter tidlig hos
os, og derfor bliver de også lettere at gøre renlige i det nye hjem.

De er begyndt at få mad, og får nu 3 gange om dagen. Når de skal have mad, så kalder vi på dem, så de kan lære at komme på signal.
Det er altid noget 
grat første gang, hvalpe skal spise, for de kravler rundt i det og
bliver helt smurt ind. Men det er jo et stort øjeblik for en madglad
Labrador at få sit første måltid :)
Vi giver altid hvalpene rigeligt med mad, så vi er sikre på, at de ikke
kan spise op. Det gør vi for at forebygge begærlighed og madaggression i
forhold til andre. Samtidig bruger vi meget tid på at nusse hvalpene på
en fornuftig måde, imens de spiser, så de får tillid til at man færdes
omkring deres madskål.

De er begyndt at komme udenfor. Det var ligepludselig en ny verden, som
åbnede sig for dem, og der var meget at undersøge. De fik deres tæppe
fra hvalpekravlegården i køkken-al-rummet med udenfor, så det kunne give
dem lidt tryghed. Og selvfølgelig havde de mor-Macy med, til at vise
rundt i hvalpekravlegården.
De tog det i stiv pote og rendte rundt :)

De udforsker lystigt hele køkken-al-rummet og de elsker, at løbe efter
Mathias, når han drøner afsted igennem huset, på sin lille traktor.
De er nogle glade små hvalpe, som kommer os i møde med små logrende
haler.

De har fået klippet negle for første gang. De skal nu til at begynde at
vænne sig til, at blive nusset og pillet alle steder, så de oplever at
det er ufarligt og normalt.
Det tager lang tid, at klippe negle på 7 hvalpe, når det skal gøres på
hvalpenes præmisser.

På søndag kl. 13-16 holder vi åbenthus, for de familier, som har
reserveret hvalp. Vi håber det bliver godt vejr, så vi kan være udenfor.
Det bliver spændende, hvad hvalpene siger til så mange mennesker på én
gang, når de ikke har prøvet det før.
- HUSK at give besked op til hver enkelt søndag, hvis i ønsker at komme så vi ved, hvor mange vi skal vente! 

Torsdag den 23. maj valgte vi at tage hannen med grøn halsbånd tl dyrlæge, for at få foretaget røntgen af hans stumphale og hans ryg. Vi havde brug for en sikkerhed omkring det, at han mangler 1/3 af halen. Dyrlægen bekræftede, at det udelukkende var kosmetisk og at der ikke var nogle problemer i ryggen. Hans røntgenbillede vil naturligvis følge ham, når han flytter til et nyt hjem. 
Så hans stumphale må derfor udelukkende ses som ekstra charme! Vi er sikre på, at det er fordi han har så meget imellem ørerne, at der ikke var nok materiale helt ud til halespidsen ;)
Undersøgende dyrlæger var Helle Markwardt og Pil Julie Jakobsen på Hornbæk Dyrehospital i Randers. Tlf. 86433933. 
- Han er RESERVERET! 

Da vi tog til dyrlægen, tog vi også hannen med, som har mørkeblå halsbånd. Vi ville gerne have en faglig vurdering af hans overbid. 
Dyrlægen grinte bare og sagde, at han da så vildt sød ud og at det ikke ville blive noget problem for ham! Hun sagde, at det da godt kunne være han blev lidt tør i munden i blæsvejr eller lignte en sværdfisk fra siden ;)
Hun havde ofte set andre hunde med markant overbid, og hun sagde at man kunne da slibe lidt på hjørnetænderne i undermunden uden det store problem, men at ganen bare ville forme sig efter biddet, således at det ikke blev noget problem for hunden. 
Undersøgende dyrlæge var Jette Hermansen på Hornbæk Dyrehospital i Randers. Tlf. 86433933. 

Hvis man har yderligere spørgsmål, så er man naturligvis også velkommen til at kontakte os eller dyrlægen. Dyrlægen har daglig telefontid mellem kl. 8 og 9.  

Begge hanhvalpe vil være til blive solgt med et fint prisafslag! 
Hvalpenes 3. leveuge:  
De vejer nu fra 1,64 kg. til 1,99 kg. 
Så er hvalpene blevet 3 uger og nu ligner de for alvor nogle rigtig små lækre bamse-hvalpe :) De udvikler sig meget, og er nu blevet aktive og kan tumle rund - dog stadig lidt usikre på benene. De er så småt begyndt at lege lidt sammen.
Vi har hørt de første små bjæf fra hvalpene og det er som om, at de også selv bliver helt overrasket over, at de kan gø ;) Det ser rigtig sjovt ud!

Som hvalpene vokser, bliver de jo mere aktive og kræver mere plads omkring sig. Derfor har de nu fået en anden hvalpekasse, hvor de kan kravle over kanten og ud i deres nye hvalpekravlegård. Her har de også fået lidt hvalpelegetøj, som de flittigt undersøger og bider i. 

De undersøger lystigt vores køkken-alrum, hvor fødekassen er placeret, og de er allerede ret gode til at komme omkring, trods benene stadig er lidt ustabile på det glatte køkkengulv. I køkken-alrummet møder de vores katte, som de er meget interesseret i –det er dog ikke altid gengældt!

De opvokser som en del af familien og bliver vante til alle de almindelige lyde i et hjem. 

Deres mor Macy er yderst tolerant over for hjemmets andre hunde, som frit færdes omkring fødekassen og hvalpene. Det er en fornøjelse at se! 
Hun lader også gerne fremmede håndtere hendes hvalpe.
Vores unge tæve Malou har sneget sig op i hvalpekassen til Macy og de små. Macy syntes det er helt fint, og Malou eeeelsker når de små forsøger at sutte i hende! Hun skal nok blive en god legetante for de små. 

Desværre har det vist sig, at den han med mørkeblå halsbånd har et lidt stort overbid på nuværende tidspunkt :( 

Husk at vi på søndag den 26. maj kl. 13 holder dette års hvalpetræf :)
Familierne til disse hvalpe er naturligvis også meget velkomne, men husk at vi ikke er sammen med de små hvalpe i denne omgang, idet de ikke kan komme med udenfor endnu.
På dagen vil der være en lille stand fra All4dogs, som også har købt en lækker hanhund i vores kennel. HUSK at i kan bestille på www.all4dogs.dk og få jeres produkter leveret til hvalpetræffet!! 
Hvalpenes 2. leveuge:
De små bamser vokser godt og vejer nu fra 1,25 kg. til 1,58 kg.
De er så småt ved at åbne deres øjne og de forsøger også, at komme op og stå på benene. Oftest knokler de bare derud af med forbenene, imens bagbenene ikke kan følge med ;)
Nu begynder de rigtig, at ligne små hvalpe og deres hoved er ved at få mere facon.

Macy er en meget tolerant tæve, og syntes det er helt iorden når den frække lille killing kommer på besøg i fødekassen. Og lader gerne de andre hunde forsigtigt stikker næsen i fødekassen.  

Den lille fyr med grøn halsbånd og ekstra charme (med stump/knæk hale) er endnu ikke lovet væk. De to andre hanner er reserveret.
Der er kun en enkelt tæve, som endnu ikke er reserveret, men den er efterspurgt og får en familie på besøg på fredag :) 
Hvalpenes 1. leveuge:
Macy passer hvalpene godt og de vokser fint. De er nogle små fede lakridsbamser, med en vægt mellem 830 gram og 950 gram. Det er i øjeblikket en tæve, som er størst.
 
Der bliver dagligt gjort rent i fødekassen, og imens bliver hvalpene lagt på det let kølige køkkengulv. Ved at de mærker det anderledes underlag - frem for uldtæppet i fødekassen - oplever de en let stresspåvirking. Men denne lette stresspåvirkning er kortvarrig og positiv, idet den udruster hvalpene i en tidlig alder til, at forholde sig til stress og uvante situationer. Det giver gode og afbalanceret hunde på lang sigt, når denne udvikling fortsættes. 

Fødekassen står placeret i vores kønnen-al-rum, som er hjemmets mest centrale rum. Således har vi hvalpene tæt på os og de er en del af vores hverdag og familie, så de kan blive godt socialiseret.  

De bliver dagligt nusset forsigtigt, så de kan vænne sig til håndtering.

De er også blevet duftpræget ved, at vi har haft en due lagt ned i fødekassen. Forhåbentlig skal flere af hvalpene bruges på markprøve eller praktisk jagt senere hen, så de kan få glæde af duftprægningen. 

De har fået hver sin farve halsbånd på så det er lettere, at kende forskel på dem.
Tæverne er: lyserød, lilla, gul og beige. Hannerne er: grøn, lyseblå og mørkeblå.

Desværre har den han med grøn halsbånd en medfødt stumphale og haleknæk :(
Vi håber at hans charme kommer til at opveje hans "fejl", og at der også er en familie, som kan falde for ham. Han sælges naturligvis med en fint prisafslag.
Det er ikke noget, som på nogen måde kommer til, at have betydning for hans trivsel eller velvære og det er ikke forbundet med nogen form for smerte!     
Det ses ofte inden for andre racer, men vi har aldrig oplevet det før, inden for vores Labradors.

En han og en tæve er allerede reserveret af familier, som besøgte os før Macy fødte.
På fredag kommer de to første familie og skal besøge hvalpene, og de har kig på en han og en tæve. Det glæder vi os til :) 
Flere af de andre hvalpe er efterspurgte, men en hvalp er ikke reserveret og holdes ikke til side, før depositum er lagt. Vi tager ikke imod depositum, før vi har haft besøg af den potentielle nye familie.  
 
Hvalpenes fødsel:
Om aftenen den 29. april begyndte Macy at puste, så vi vidste at nu var det ved at være. Det gik lidt i sig selv igen om morgenen den 30. april, men tog så kraftigt til om aftenen og natten. Kl. 6.20 onsdag morgen den 1. maj kom den første han til verden, så den næste han, en tæve, en han, en tæve, en tæve, en han, en tæve og en tæve. Det tog i alt 3,5 time at føde de 7 hvalpe. 
De 7 hvalpe er fine og velskabe og de og Macy har det alle godt. Macy klarede fødslen så flot!
To af tæverne har en minimal hvid brystplet, hvilket racen i øvrigt gerne må have. 
Hvalpene vejer fra 330 gram til 460 gram.  

Dette er Macys andet kuld og Tristands tredje kuld. 

Hvalpene er navngivet efter temaet ild (Fire), ligesom Macy selv og Macys mor og morfar og desuden Macys første kuld. Vi syntes det har været lidt sjovt at holde ved det tema og navnene er fra sangtitler. 

Vi forventer at hvalpene udvikler sig til nogle fine kompakte bamser med god potentiale for udstilling og jagt/markprøver. Vi forventer et godt, udadvendt og socialt temperament med mod på livet.
Macys drægtighed:
De sidste tre uger af hendes drægtighed blev hun temmelig tyk :)
Dog var hun stadig mobil og ganske ugeneret af den store mave. 
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk