Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Om os/About us

Vi er et ungt par (årgang '82 & '83), som er bosat i Østjylland. Vi bor på en landejendom, med 3 tdl. i udkanten af Randers, sammen med vores 3 børn, hunde og katte.

Laila er opvokset med Labrador og Mads er opvokset med Hønsehund. Lige fra Laila var 8 år gammel sagde hun ofte til sine forældre, at hun ville have en Labrador kennel når hun blev voksen, og at hun ville være dyrlæge, hvilket er en hver lille piges drøm, men hun blev dog siden veterinærsygeplejerske.
 
I år 2002 fik vi vores første hund sammen, en Labrador blanding som Laila tog med hjem fra arbejde sammen med dens kuldsøskende. Et kuld på cirka 3 dage gammel var blevet efterladt og fundet i en have, og vi valgte at flaske dem op og beholde en af dem. I 2003 fik vi vores første Labrador med DKK stamtavle sammen, og i år 2004 fik vi vores kennelnavn "Dream of Labradors’" og det blev hermed vores ønske og formål, at opdrætte Labradors, til såvel videre avl og udstilling, som til familiehunde. I 2007 fik vi vores første kuld hvalpe. Vores kennelnavn udspringer af Lailas evige drøm om at opdrætte Labradors.

Vi lægger stor vægt på at vores hunde er racetypiske, sunde og med det rette temperament for racen, og de er alle meget nøje udvalgte. Vores hunde er alle en del af familien og er inde i huset hos os, så det er vigtigt at de er omgængelige og sociale, som man kender racen. Vi ønsker at opdrætte på hunde, som er en fryd for øjet, men som samtidig også har deres arbejdsegenskaber i orden, således at de kan anvendes på udstilling, markprøver og/eller praktisk jagt.
 

Mads er uddannet kok og er meget ambitiøs. Efter at have set forskellige sider af branchen er Mads nu køkkenchef i en kantine i Århus. Når der er et pusterum fra arbejdet og dyrene, trækker fodboldbanen. Han har jagttegn, og jagten kombineres med træning af vores hunde. 

Laila er uddannet veterinærsygeplejerske på et Dyrehospital i Randers og har været på det samme dyrehospital siden 1998 (i starten ved siden af studie).
Hun er endvidere uddannet professionel hundeinstruktør og adfærdsbehandler i foreningen PAFF (Foreningen for Privat Praktiserende Adfærdsbehandlere og Instruktører for Familiedyr www.paff.dk) , klikkertræner hos Canis og Nose Work instruktør hos Hund&Træning. 

I oktober 2010 fik vi vores søn Mathias & i december 2012 fik vi vores datter Linnea & i september 2015 fik vi vores søn Leander :)

Ud over at bruge fritiden på hundene, går der også meget tid med, at nusse om kattene og tage på udstillinger med dem. Derud over med at træne vores Labradors og gå på udstillinger, markprøver og praktisk jagt.

Vi har også en stor kærlighed til katte og opdrætter af racen Sibirisk skovkat siden 2004.
Vores hunde og katte går sammen hele tiden og har stor glæde af hinanden. Vi har begge taget Dansk Kennel Klubs opdrætter uddannelse og overbygningen hertil, samt er godkendt med kennelkontrol.
 

Linnea 8 mdr. gl. sammen med Choko 8 uger gl. &
Leander 8 mdr. gl. sammen med Cocio 8 uger gl. & Mavis 6 uger gl.
 

Vores 3 børn har hver deres lille hund (Chihuahuaer). Vi opdrætter IKKE Chihuahuaer 😂
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk