Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Privat pasning

Vi tilbyder privat pasning af din Dream Of Labradors' hund
 
Vi tilbyder privat pasning i vores hjem. Vi yder en kærlig pleje og professionel hundesitning i trygge, vante og aktive omgivelser til jeres Dream Of Labradors' hund, mens I selv er på ferie eller på anden måde forhindret i, at være sammen med jeres hund.
Det kan måske være svært at finde et sted, hvor man har lyst til at aflevere sin hund i pleje, mens man selv er afsted. En hund kan kende sin opdrætter, mor og søskende i op til 9 år efter fødsel - uden at have haft kontakt i mellemtiden. Det giver tryghed for både hund, ejer og os.
Hos os får hunden også en aktiv og sjov ferie; den bliver passet under hjemmelige forhold og får lov til at omgåes vores hunde, som er imødekommende og legesyge.
Vi har 3 tønder land, som er hegnet ind til hundene. Derud over har vi to store løbegårde, som hver er 45 m2 udenfor med adgang til ca. 20 m2 indenfor, hvor der er tæpper og kurve.

Vores hunde holdes som familiehunde i vores hus, som er 240 m2.
Hundene ved at de skal være rolige indenfor, så hvis det bliver for aktivt indenfor, når vi har gæstehunde, så kan vi dele dem op, ved at benytte os af vores store "hunderum", hvor der er en børnelåge ind til køkkenet. Hundene bliver blandt andet aktiveret med fodersøg morgen og aften i 30 minutter af gangen, hvilket er den bedste mental aktivering for en hund.
Efter pasning hos os kommer hunden med garanti træt og veltilpas hjem!

Hvordan bookser du din hund ferie?
Da vi tilbyder at passe din Dream of Labradors' hund privat i vores hjem, tager vi kun imod et par stykker af gangen. Vi tilbyder at have hunde boende, som er fra vores eget opdræt, da vi IKKE er en pension!
Det er desuden vigtigt for os, at kende hundenes baggrund, opvækst og socialisering, for trygt at kunne velkomme dem i vores hjem blandt vores børn, hunde og katte.
Vi finder en stor interesse i at følge vores afkom tæt på via pasning. Det gør os klogere på vores opdræt, at kunne mærke og se deres fysiske og psykiske udvikling.
 
Vi passer op til 3 hunde af gangen, så book gerne pasningen i god tid.
Pasning bookes lettest på SMS til Laila på nr. 20655058, da vi desværre ikke altid er så flittige til, at tjekke vores mail i perioder, hvor vi ikke har hvalpe ;)
Vær venligst også nøjagtig i det antal dage, som I booker da vi planlægger vores kalender efter, hvilke dage vi skal tage imod hunde og sende dem hjem igen. Ligeledes kan vi ske at have sagt nej til andre, fordi vi har forventet at passe din hund. 

Hvad skal din hund have med på ferie hos os?
Vi ser helst, at i ikke medbringer en hundekurv, da vi ikke har plads til den, idet vi allerede har rigtig mange hundekurve rundt omkring i huset. Der er også en ledig kurv til din hund. 

Vi har desuden alt i hundesnore, halsbånd, seler, madskåle osv., som din hund vil benytte hos os. 
Når familierne medbringer diverse udstyr til hundens ferieophold, og vi passer flere hunde af gangen, kan vi ind i mellem have svært ved at holde styr på, hvad der tilhører hvem ;)

Hunden skal dog medbringe eget foder! Opdel meget gerne foderet i portionsposer (1 pose med en dagsration er fin - vi skal nok dele posen i to måltider, hvis knuden på posen ikke er for stram) med hundens navn på.
Det gør alting meget lettere for os, og vi er sikre på, at hver hund får den rette mængde. Vi frabeder os foderspande, da det optager unødig plads i vores hjem. 

En hund har ikke godt af at skifte foder, uden langsom opblanding, ellers vil den normalvis få meget dårlig mave. Selv det bedste foder kan slå maven i stykker, hvis den ikke er vant til at fordøje det. 
Vi sørger for hundekiks og kødben, men lad os endelig vide, hvis der er noget, som din hund ikke må få/ikke kan tåle. 
 
Hvad gør vi hvis hunden bliver syg?
Som veterinærsygeplejerske tilbyder vi også professionel medicinering af din hund under opholdet, hvis den er i behandling eller har særlige behov.

Vi må sige nej til hunde, som fejler noget smitsomt, da vi ikke ønsker at udsætte vores egne hunde for unødig smitte. 

Vi forbeholder os ret til at tilkalde dyrlæge i ethvert tilfælde, hvor vi skønner det nødvendigt. Eventuelt dyrlægeregning vil blive pålagt prisen for opholdet. Dette gælder både hvis hunden viser sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet. 
 
Hvad med betaling? 
Prisen er 150 kr. pr. påbegyndt dag; både ankomstdag og afhentningsdag beregnes som 2 hele dage.
Hvis vi passer to hunde med samme ejer, er prisen på nummer to hund 100 kr. pr. påbegyndt dag. Ved tre og efterfølgende hunde med samme ejer, er prisen 75 kr. pr. påbegyndt dag.
 
Dog er prisen 175 kr. pr. påbegyndt dag den 24/12 + 25/12 +26/12 samt 31/12 & 1/1. Dagene imellem er 150 kr. som normalt. 

Vi tager kun imod kontant betaling og betaling er ved aflevering af hunden!
Medbring venligst aftalte penge, tak. Man kan altså ikke forvente at kunne betale med mobilepay eller få udstedt et girokort eller andet - kun kontakt betaling og respekter venligst dette! 
 
Vær venligst nøjagtig i booking af din hunds feriedage!
Efter at vi desværre igennem flere år har stået unødig til rådighed for mange, har vi følt os nødsaget til at stramme lidt op, således at de dage man booker, er de dage man hæfter for. Vi har desværre ofte sagt nej til pasning af andre hund, hvor nogen så er hentet før aftalt tid, og vi så alligevel har haft plads...
Hvis man afhenter sin hund før den bookede aftale udløber, betaler man således for alle de bookede dage, og der tilbagebetales ikke for de resterende dage, med mindre det drejer sig om særlige omstændigheder.  

Aflevering og afhentning tilbydes i tidsrummet kl. 17-21 i hverdagene (aftal gerne et fast tidspunkt i det tidsrum), da man må forvente at vi er på arbejde i løbet af dagen. Men vi er selvfølgelig fleksible i det omfang, det kan lade sig gøre.
I weekenderne tager vi imod jer i tidsrummet kl. 9-21 efter aftale. 

Vi tager imod feriehunde året rundt!
Vi tager også gerne imod hunde i pleje i julen og omkring nytåret. Hos os mærker hundene ikke meget til fyrværkeriet, da fyrværkeri ikke kan høres inde i huset, og vores egne hunde er helt utrolig ligeglade med skud, så de vil også have en positiv effekt på en evt. usikker hund.
Nytårsaftensdag sørger vi altid for, at hundene får brugt en masse energi, så de er godt trætte til når det går løs. Derud over så får de serveret en masse lækre slagteben, så de er travlt optaget i løbet af aftenen, hvis de ikke ligger og snorker.
  
Dog er prisen 175 kr. pr. påbegyndt dag den 24/12 + 25/12 +26/12 samt 31/12 & 1/1. Dagene imellem er 150 kr. som normalt. 
 
Din hund skal være vaccineret mod kennelhoste, samt behandlet mod lopper & flåter før hundeferie!
Det er et krav at hunden er vaccineret med den almindelige vaccine og en vaccine imod kennelhoste (den der hedder BbPi, der gives som dråber ind på næsens slimhinde).
Vaccinationerne skal være givet MINDST 21 dage FØR ankomst og senest et år før. 

Et billede af hundens vaccinationer sendes på SMS ved booking af din hund ferie. Ligeledes kvitteringen for behandlingen mod lopper og flåter.

Desuden skal hunden være loppebehandlet mindst 48 timer før ankomst (ikke med Frontline eller Bayvantic, hvor der er resistens imod). Vi anbefaler Bravecto eller Nexgard tabletter, som begge kan købes via dyrlægen og som desuden har en rigtig god effekt imod flåter. Hos os render hundene meget rundt og leger udenfor, så det er rigtig rart for deres egen skyld, hvis de også er dækket imod flåter.

Vi ser os desværre nødsaget til at afvise en hund til pasning, hvis den ikke er behandlet med ovenstående, af hensyn til smitte af vores egne hunde & hvalpe! 
 
Vi glæder os til at se jer :)

Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk