Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Cocio x Smokey

   Labrador hvalpe
Født den 00-03-2020 
X brune hanner & x brune tæver

De er 8 uger og klar til nye hjem den 00-05-2020
 
  
 
 

Dream Of Labradors' Cocio (Cocio) er blevet parret med 

Den tyske hanhund Zeuthens Karlos (Smokey).
 
 
 
Følg denne side hver Xsdag, hvor den vil blive opdateret med billeder og fortælling om hvalpenes udvikling!
 
Følg også vores kennel på Facebook, hvor der jævnligt vises filmninger af hvalpene. 
 
Vi holder åbent hus for de familier, som har reserveret hvalp
Søndag den 00/4 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
 
 
Drægtighed: 
Parring den: Den 2. februar blev Cocio parret med Smokey. Han er en meget lækker mørkebrun bamse, med et flot bredt hoved og kompakt krop - faktisk yder billederne af ham i hans unge firgur, slet ikke retfærdighed 😜
Egentlig var det jo tiltænkt, at Cocio skulle have været parret med vores egen unge hanhund, som vi havde importeret fra Polen, men han blev ikke avlsgodkendt.
Smokey er bestemt ingen trøstepræmie, men et lige så godt match! Faktisk er hans far fra samme kennel i Polen, som har nogle super lækre hunde! Vi er rigtig spændte på denne kombination. 😍 

Det er ganske vidst kun 9 måneder siden, at Cocio sidst blev parret. ☝️
Det er naturligvis velovervejet, som alt andet vi gør! Hun er en stærk tæve i super god form og da vi ønsker forårs/sommer hvalpe, så vi kan yde vores bedste i forhold til socialisering, miljøtræning og renlighedstræning, så valgte vi, at hun skulle have sine hvalpe nu, frem for i næste vinterhalvår. Til gengæld skal hun så ikke have hvalpe i år 2021!! 
Hvalpene fra hendes sidste to kuld giver skønne tilbagemeldinger, om både fysisk og psykisk udvikling. Vi er sikre på at dette kuld bliver nøjagtig lige så godt!

Nu krydser vi fingre de næste 3-4 uger, hvorefter vi vil få foretaget en drægtighedsscanning. Forhåbentlig vil den bekræfte, at vi venter små chokoladeknapper i uge 14. 
 
Venteliste:
Vi tager imod seriøse henvendelser til venteliste. Læs venligst afsnittet "KØB AF HVALP" inden i kontakter os. 🙏

Ved henvendelse vil vi gerne vide lidt om, hvem du/I er og hvad en hvalp kan tilbydes. Hvilken erfaring man har med hund og denne race, hvad man skal bruge hunden til (f.eks. familiehund, træning af en bestemt art, udstilling, jagt eller andet) samt hvad man forventer af en hund. 

Man kan ikke sev skrive sig på venteliste - det er noget vi gør, efter at have talt med folk og "forhåndsgodkendt" dem 😊
Ved interesse i vores hvalpe, send os gerne en besked via Messenger (søg vores kennel profil "Kennel Dream Of Labradors" på Facebook). Mail tjekkes desværre ikke så ofte.

Ved at blive skrevet på venteliste er man ikke garanteret en hvalp, da vi naturligvis først vil møde de familier, som skal overtage vores hvalpe. Men man står først i køen og bliver informeret når hvalpene er født, samt bliver inviteret til et hvalpebesøg, hvor vi kan lære hinanden lidt at kende og afstemme forventninger. Ved første møde tager begge parter stilling til, om de ønsker at indgå aftale om reservation. 
 
Da vi naturligvis ikke ønsker at holde folk for nar, skriver vi aldrig urealistisk mange på venteliste. Derfor håber vi naturligvis også på, at folk vil respektere vores opdræt og tid og give en tilbagemelding, hvis de ikke ønsker at stå på vores venteliste alligevel - således at vi kan give pladsen til en anden. Derfor bruger vi heller ikke tid på, at skrive folk på venteliste, som også er skrevet op hos andre opdrættere, da de optager pladsen for en der er mere seriøs. 
Vi takker på forhånd for forståelsen. 🙏
Hvalpenes stamtavle & sundhed:
Alle vores hvalpe er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avlsrestriktioner og avlsanbefalinger, hvilket betyder at hvalpene har en basis plus stambog fra Dansk Kennel Klub. 
Forældrene til vores hvalpe er røntgenfotograferet fri for HD & AD, de er øjenlyst hos en certificeret dyrlæge og endvidere DNA testet for EIC, CNM, PRA & HNPK forud for avl. 
 
Af denne kombination af forældre, forventer vi os nogle store og kompakte hvalpe med et flot hovedtryk og et meget kælent og socialt temperament. 

Faren er importeret fra Tyskland. Han er ejet af Kennel A Lab Carte i sønderjylland og der kan læses mere om ham på deres egen side www.alabcarte.dk

Moren er af vores eget opdræt. Hun er hovedsagelig ud af Fransk, engelsk og Svensk afstamning. Hun er datter af vores sorte tæve Thia, som også venter hvalpe i øjeblikket. Dette er Cocios 3. kuld. 
Hendes 1. kuld kan ses HER
Hendes 2. kuld kan ses HER.
 
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk