Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Thia x Manny

  Labrador hvalpe
Født den 00-03-2020 
X sorte hanner & X gule hanner & x sorte tæver & X gule tæver

De er 8 uger og klar til nye hjem den 00-05-2020

  Vores tæve Thia (Dream Of Labradors' Light My Fire) er gået i løbetid og vil blive parret med


Manny (Caercreek I'm Your Boogie Man). 
Følg denne side hver Xsdag, hvor den vil blive opdateret med billeder og fortælling om hvalpenes udvikling!

Følg også vores kennel på Facebook, hvor der jævnligt vises filmninger af hvalpene. 
 
Vi holder åbent hus for de familier, som har reserveret hvalp
Søndag den 00/4 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
Søndag den 00/5 kl. 11-13
 

 
Hvalpene vil blive navngivet efter temaet "Light", ligesom moren. 
 
Drægtighed:
Parring den: Den 25. & 26. januar blev Thia parret med Manny. 
Nu krydser vi bare fingre de næste 4 uger ca., hvorefter vi vil få foretaget en drægtighedsscanning, som forhåbentlig vil bekræfte, at Thia venter hvalpe i uge 13! 
 
Venteliste:
Vi tager imod seriøse henvendelser til venteliste. Læs venligst afsnittet "KØB AF HVALP" inden i kontakter os. 🙏

Ved henvendelse vil vi gerne vide lidt om, hvem du/I er og hvad en hvalp kan tilbydes. Hvilken erfaring man har med hund og denne race, hvad man skal bruge hunden til (f.eks. familiehund, træning af en bestemt art, udstilling, jagt eller andet) samt hvad man forventer af en hund. 

Man kan ikke sev skrive sig på venteliste - det er noget vi gør, efter at have talt med folk og "forhåndsgodkendt" dem 😊
Ved interesse i vores hvalpe, send os gerne en besked via Messenger (søg vores kennel profil "Kennel Dream Of Labradors" på Facebook). Mail tjekkes desværre ikke så ofte.

Ved at blive skrevet på venteliste er man ikke garanteret en hvalp, da vi naturligvis først vil møde de familier, som skal overtage vores hvalpe. Men man står først i køen og bliver informeret når hvalpene er født, samt bliver inviteret til et hvalpebesøg, hvor vi kan lære hinanden lidt at kende og afstemme forventninger. Ved første møde tager begge parter stilling til, om de ønsker at indgå aftale om reservation. 
 
Da vi naturligvis ikke ønsker at holde folk for nar, skriver vi aldrig urealistisk mange på venteliste. Derfor håber vi naturligvis også på, at folk vil respektere vores opdræt og tid og give en tilbagemelding, hvis de ikke ønsker at stå på vores venteliste alligevel - således at vi kan give pladsen til en anden. Derfor bruger vi heller ikke tid på, at skrive folk på venteliste, som også er skrevet op hos andre opdrættere, da de optager pladsen for en der er mere seriøs. 
Vi takker på forhånd for forståelsen. 🙏
Hvalpenes stamtavle & sundhed:
Alle vores hvalpe er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avlsrestriktioner og avlsanbefalinger, hvilket betyder at hvalpene har en basis plus stambog fra Dansk Kennel Klub. 
Forældrene til vores hvalpe er røntgenfotograferet fri for HD & AD, de er øjenlyst hos en certificeret dyrlæge og endvidere DNA testet fri for EIC, CNM, PRA & HNPK forud for avl. 
 
Af denne kombination af forældre, forventer vi os nogle store og kompakte hvalpe med et flot hovedtryk og et meget socialt, godmodigt og nervefast temperament.

Faren er importeret fra USA og venligst udlånt til parring af kennel Juelsgaard. Hjemmesiden kan besøges på www.juelsgaard.com

Moren er af vores eget opdræt. Hun er hovedsagelig ud af Fransk, engelsk og Svensk afstamning. Dette er hendes 4. og sidste kuld.
Hendes 1. kuld kan ses HER
Hendes 2. kuld kan ses HER.
Hendes 3. kuld kan ses HER.
Besøg Thias egen side HER.
 
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk