Bookmark and Share    
Kennel Dream Of Labradors'

Thia x Eddie

 
    Labrador hvalpe født den 11-01-2019 
1 sorte han & 1 gul tæve

De er 8 uger og klar til nye hjem den 08-03-2019

  
 

Vores sorte tæve Dream Of Labradors' Light My Fire (Thia) har fået hvalpe med Dee-Fair Hopeful American(Eddie). 

 
 

Følg hvalpene her på siden, som vil blive opdateret med billeder og fortælling om hvalpenes udviling, hver fredag, som er hvalpenes ugedag.
 
 
 
De 2 hvalpe er:

Sort han; Dream Of Labradors' Sky's Light
Gul tæve; Dream Of Labradors' Light Of Day

Hvalpenes fødsel den 11-01-2019:
Siden termin onsdag den 9. januar havde Thia pustet og stønnet, været urolig og gravet i fødekassen. Hun havde endvidere temperaturfald, hvilket alt sammen er tegn på, at hun er i opblokningsfasen og fødslen er forestående. Men da Thias fødsel ikke gik i gang af sig selv og hun var 2 dage over termin, opsøgte vi dyrlæge for at få hende scannet mhp. hvalpenes trivsel i livmoderen. Efter besøg hos Hornbæk Dyrehospital, hvor Laila arbejder og er veterinærsygeplejerske, kørte vi videre til et dyrehospital med speciale i reproduktion. Her blev vi rådet til at få foretaget et kejsersnit, som efterfølgende blev udført på Hornbæk Dyrehospital.

Thia var vældig stor og havde taget utolig meget på i vægt (vejede 45,5 kg.), så vi forventede os et stort kuld hvalpe. I hendes 1. kuld fik hun 10 hvalpe og i hendes 2. kuld fik hun 9. hvalpe, så vi tænkte, at det nok var ligesådan denne gang. Til vores store overraskelse var der kun 4 hvalpe i Thias livmoder!!! Og desværre havde 2 hvalpe (1 han & 1 hun) ganespalte og blev derfor aflivet ved fødslen. 😭
Suk... kun 2 hvalpe... Det havde været nogle hårde døgn for både Thia og os. Thia havde været igennem så meget både i fødselsforløbet og på de to dyrehospitaler. Hun er så utrolig godmodig og er med på alt, hvad man skal gøre ved hende, uden at stritte det mindste imod. Altid bare glad, tillidsfuld og med logrende hale. ❤️ Hvor gjorde det da ondt inden i, at se hende ligge der på operationsbordet... Ét er at man arbejder med den slags til hverdag, men at stå med sin egen hund på operationsbordet er simpelthen noget andet!
Vores sidste hund der fik kejsersnit, døde efterfølgende af komplikationer og efterlod sig 9 moderløse hvalpe. Det er et traume, som aldrig forlader os. 😞 
Og at aflive sine egne små hvalpe med ganespalte gør fysisk ondt.... 😭
 
Den gule tæve har vi har lovet væk til Dansk Blindesamfund (de stod øverst på ventelisten!), som skal træne hende op som førehunde 😎
De har tidligere modtaget hunde fra vores kennel til det formål og har været glade for hundene. 
Det bliver et liv, hvor hundene altid kommer til, at være sammen med og i tæt samarbejde med deres hengivne ejer ❤️❤️
Venteliste: 
Vi takker for den store interesse i vores hvalpe 🙏🏽 Ventelisten er lukket 😊 
Drægtighed: 
Thia har haft det godt i drægtighedne og ikke set ud til at have haft nogen gener. Hun har kun vokset sig kæmpe stor 😜
Hun er en meget rolig og rummelig hund, så selv julen og nytåret har heldigvis ikke stresset hende under drægtigheden. Så længe hun kun er sammen med familien, så er alt godt 💝
Stress er nemlig skadeligt for hendes små fostre, så det skal man som opdrætter være meget opmærksom på! 
 
Scanning
Den 12. december blev Thia scannet for 2. gang, idet vi ved første scanning var i tvivl om, hvorvidt der var mere end bare én hvalp i Thias mave.
Thia er en stor tæve med en dyb brystkasse og bug og hun har snydt maaaange dyrlæger mht. drægtighed nu  
😆

Heldigvis viste scanningen, at Thia venter sig et fint stort kuld. Hun nød scanningen og blev bare ved med at ville rulle om på ryggen, så personalet liiiige kunne skrubbe og klø hende på maven, nu da de var i gang i den region 😜
 
Thia er allerede meget stor og har taget meget på. Faktisk havde vi hend epå vægten og hun vejede 40 kg!!! OMG! 😲
Det er altså allerede en vægtøgning på 8 kg.!! 

Nu er vi spændte på at se hendes udvikling i drægtigheden og på at tage imod de små omkring den 9. januar ❤️
 
Parring har fundet sted:
Den 9. november blev Thia parret med Eddie. Det var på 22. dagen i hendes løbetid og vi var godt nok ved at være både spændte og utålmodige!
Der var en rigtig god kemi imellem Thia & Eddie og både os og hanhundeejer var godt tilfredse 😊👌
Om 3-4 uger vil vi få foretaget en drægtighedsscanning for at få vished for, om det lille eventyr har båret frugt. Vi krydser fingre og ser frem til denne spændende kombination! 🤞🤞🤞
Løbetid & Parring:
Thia gik i løbetid i den 18. oktober og forventes at blive parret i slutningen af oktober/starten af november.
Vi har altid haft et godt øje til hanhunden Dee-Fair Hopeful American og ser frem til hvalpe efter denne kombination af forældre. 
 
Nu krydser vi fingre for, at parringen bærer frugt. 
Når der er gået 3-4 uger vil vi få foretaget en drægtighedsscanning for at få vished. 

Hvis alt går som vi håber og ønsker, så føder Thia et kuld sorte & gule hvalpe i den første uge af januar. 
Dette er Thias 3. kuld og hun er en fantastisk mor! ❣️
Hendes hvalpe bliver passet efter alle kunstens regler og hun har et enormt moderinstinkt. Dernæst laver hun nogle helt fantastiske hvalpe med sundheden i top og med et dejligt, godmodigt og uadvendt sind ❤️ 
Venteliste:
Vi tager imod seriøse henvendelser til venteliste. Læs gerne afsnittet KØB AF HVALP inden i kontakter os. 

Ved henvendelse vil vi gerne vide lidt om, hvem du/I er og hvad en hvalp kan tilbydes. Hvilken erfaring man har med hund og denne race, hvad man skal bruge hunden til (f.eks. familiehund, træning af en bestemt art, udstilling eller andet) samt hvad man forventer af en hund. 

Man kan ikke sev skrive sig på venteliste - det er noget vi gør, efter at have talt med folk og "forhåndsgodkendt". Ved at blive skrevet på venteliste er man ikke garanteret en hvalp, da vi naturligvis først vil møde de familier, som skal overtage vores hvalpe. Men man står først i køen og bliver informeret når hvalpene er født og inviteret til et hvalpebesøg, hvor vi kan lære hinanden lidt at kende og afstemme forventninger. Ved første møde tager begge parter stilling til, om de ønsker at indgå aftale om reservation.
 
Da vi naturligvis ikke ønsker at holde folk for nar, skriver vi aldrig urealistisk mange på venteliste. Derfor håber vi naturligvis også på, at folk vil respektere vores opdræt og tid og give en tilbagemelding, hvis de ikke ønsker at stå på vores venteliste alligevel, således at vi kan give pladsen til en anden.
Derfor bruger vi heller ikke tid på, at skrive folk på venteliste, som også er skrevet op hos andre opdrættere, da de optager pladsen for en der er mere seriøs.
Vi takker på forhånd for forståelsen!
Hvalpenes stamtavle:
Alle vores hvalpe er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avlsrestriktioner og avlsanbefalinger, hvilket betyder at hvalpene har en basis plus stambog fra Dansk Kennel Klub. 
Forældrene til vores hvalpe er røntgenfotograferet fri for HD & AD, de er øjenlyst hos en certificeret dyrlæge og endvidere DNA testet fri for EIC, CNM, PRA & HNPK forud for avl. 
Klik på forældre hundenes navne, for at komme til deres egen side med mere info. 
 
Af denne kombination af forældre, forventer vi os nogle store og kompakte hvalpe med et flot hovedtryk og et meget socialt, godmodigt og nervefast temperament. De er hovedsageligt ud af dansk og engelsk afstamning. 
 
Kennel Dream Of Labradors' V. Mads & Laila Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Danmark | Tlf.: 20655058 | mail@dream-of-labradors.dk